Pil og hak løg og hvidløg fint. Skræl og riv ingefæren fint.
Varm en gryde op med olie og smør. Steg løg, hvidløg og ingefær i 2-3 minutter ved middel varme. Tilsæt alle krydderierne, og lad det stege i cirka 2 minutter.
Skyl Anicia linserne, og tilsæt dem i gryden til de øvrige ingredienser sammen med hakkede tomater og bouillon. Lad det simre i 25-35 minutter, og rør undervejs i gryden, så det ikke sætter sig fast i bunden. Smag til med salt og peber.
Smag på retten efter 25 minutter. Hvis du synes, den skal være tykkere, og linserne skal have lidt mindre bid, så lad den koge videre i yderligere 10 minutter.
Serveringsforslag
Servér din dhal toppet med cremefraiche, ristede mandler og frisk koriander.
Pure Dansk gør det nemmere at få linser, ærter og bønner på tallerkenen og få dem så lokalt som muligt, nemlig dyrket på de danske marker. Hele vejen fra jord til bord foregår i Danmark, hvor de høstes, renses og pakkes, før de lander på dit spisebord.