Spidskålssalat med sprøde Anicia linser, æble og fennikel

Af Pure Dansk™

Spidskålssalat med Anicia linser, æble og fennikel - Pure Dansk™
Spidskålssalat med Anicia linser, æble og fennikel - Pure Dansk™

Dejlig sprød, sød og syrlig salat med spidskål, æbler, Anicia linser og fennikel vendt i yoghurtdressing.

I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Anicia Linser.

Danske Anicia Linser

Danske Anicia Linser

Spidskålssalat med sprøde Anicia linser, æble og fennikel

Antal
4 personer
Tid
40 minutter

Ingredienser

  • 1 dl (90 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 1 lille eller ½ spidskål
  • 1 æble
  • 1 fennikel 
  • Yoghurtdressing

  • 1 dl yoghurt
  • 1 håndfuld blandede urter (f.eks. Mynte, salvie, basilikum, timian, persille, dild) 
  • 1 tsk. agavesirup el. dansk honning 
  • 1 tsk. Dijonsennep 
  • Salt og peber 
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl og kog linserne i rigeligt vand tilsat lidt salt i ca. 25 minutter.
  • Hæld vandet fra linserne og steg dem sprøde på en pande i 10 minutter.
  • Skyl og skær spidskål og fennikel i tynde strimler.
  • Skyl og skær æble i tern.
  • Bland alle ingredienserne til dressingen.
  • Bland spidskål, fennikel, æbler og Anicia linser i en skål med dressingen.
  • Serveringsforslag

    Servér som tilbehør til falafler af Ingrid ærter, fisk i fad med Anicia linser, frikadeller med hestebønner og mange andre retter med bælgfrugter.

    Salat

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter