
Dejlig sprød, sød og syrlig salat med spidskål, æbler, Anicia linser og fennikel vendt i yoghurtdressing
Forberedelse 5 min / Tilberedning 35 min / I alt 40 min
Opskriften giver tilbehør til 4 personer
Ingredienser
- 1 dl (90 g) tørrede Danske Anicia Linser
- 1 lille eller ½ spidskål
- 1 æble
- 1 fennikel
- 1 dl yoghurt
- 1 håndfuld blandede urter (f.eks. Mynte, salvie, basilikum, timian, persille, dild)
- 1 tsk. agavesirup el. dansk honning
- 1 tsk. Dijonsennep
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Skyl og kog linserne i rigeligt vand tilsat lidt salt i ca. 25 minutter
- Hæld vandet fra linserne og steg dem sprøde på en pande i 10 minutter
- Skyl og skær spidskål og fennikel i tynde strimler
- Skyl og skær æble i tern
- Bland alle ingredienserne til dressingen
- Bland spidskål, fennikel, æbler og Anicia linser i en skål med dressingen