Sprøde lækkerier til tapas, snack eller madpakke
Sprødhed, umami og mæthed i én mundfuld – perfekte som et mellemmåltid eller et sundere alternativ til chips.
I disse ostesnacks kan du bruge Ingrid ærter, Anicia linser og hestebønner, lige som du vil, og gerne alle tre på én gang. Men har du en rest bælgfrugter stående, er det en oplagt måde at få dem brugt på. Bælgfrugterne bidrager med kostfibre og planteprotein og gør snacksene ekstra nærende.
De er et plantebaseret boost til snackbordet, og kombinationen af bælgfrugter og ost skaber en knasende tekstur, som tilfredsstiller både sult og snacktrang. Perfekte som et alternativ til klassiske ostekiks, og nemme at lave med få ingredienser. Brug danske råvarer for en bæredygtig snackoplevelse med karakter.
På tapasbordet vil de gøre sig godt sammen med hjemmelavede grissini stænger, Pimientos de padron med hummus med Ingrid ærter og grøn linsepesto.