Citronmarineret kylling med Ingrid ærter, kartofler og blomkål


Nem og lækker ret - alt i et fad. Citronmarineret kylling med Ingrid ærter, kartofler og blomkål.
Sund aftenmadsret med citronkylling og Ingrid ærter
Er du også fan af en enkel ret, der er nem at lave, men som byder på masser af smag og sunde ingredienser? Så kan denne citronmarinerede kylling med Ingrid ærter i fad blive en klar favorit, som hele familien kan være med på. Det tager ikke lang tid at kombinere rettens ingredienser i fadet, som så bare skal passe sig selv i ovnen.
Den friske smag fra citronen kombineret med de søde ærter og møre grøntsager gør retten både let, mættende og utrolig velsmagende. Ved at vælge Ingrid ærter sammen med blomkål og kartofler får du endnu mere protein, kostfibre og næring i retten.
Det er en nem aftensmadsret med kylling til både børn og voksne, men også en ret der tager sig godt ud, hvis du inviterer gæster. Servér den citronmarinerede kylling sammen med en salat, der passer til årstiden, som den friske og sommerlige rabarbersalat med Anicia linser og feta eller en grønkålssalat med crunchy Ingrid ærter, appelsin og granatæble, der er fyldt med c-vitamin til vintermånederne.
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Ingrid Ærter.

Danske Ingrid Ærter