Pizza med grøn pesto, serrano skinke og Ingrid ærter

Pizza med grøn pesto, serrano skinke og Ingrid ærter

Af Pure Dansk™

Pizza med grøn pesto, serrano skinke og Ingrid ærter

Nem hjemmelavet pizza toppet med poppende sprøde Ingrid ærter, serrano skinke, grøn pesto og mozzarella. 

Forberedelse 15 min / Tilberedning 15 min / I alt 30 min
Opskrift giver til 1 pizza 

Ingredienser

Nem pizzadej 

  • 2 dl hvedemel (gerne Tipo ’00’)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 dl vand
  • Salt

Fyld

Topping

  • En håndfuld rucola
     

Fremgangsmåde

  1. I blødsæt Ingrid ærterne i koldt vand, i minimum 12 timer på køl
  2. Hæld vandet fra Ingrid ærterne og kog dem i 20 min.
  3. Tænd ovnen på 250 grader varmluft med en bageplade eller bagesten, hvis du har det
  4. Bland de tørre ingredienser til pizzabunden og tilsæt lidt vand ad gangen. Ælt dejen godt igennem gerne 5-7 min. Dejen skal blive glat at se på og ikke klistre til fingrene 
  5. Kom lidt mel på bordet og rul dejen ud til en tynd rund pizza 
  6. Kom pesto på bunden og top med stykker af mozzarella, serrano skinke og til sidst Ingrid ærter
  7. Bag pizzaen i den varme ovn i 13-15 min., til osten er gylden og mindre tid, hvis du bager på en glohed bagesten.