Sprøde danske asparges med Ingrid ærter og blød burrata

Af Pure Dansk™

Sprøde danske asparges med Ingrid ærter og blød burrata
Sprøde danske asparges med Ingrid ærter og blød burrata

Dejligt sprøde danske asparges og Ingrid ærter spiller godt sammen med en blød og cremet burrata og udgør tilsammen en nem og smagfuld salat med meget få ingredienser.

I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Ingrid Ærter.

Danske Ingrid Ærter

Danske Ingrid Ærter

Sprøde danske asparges med Ingrid ærter og blød burrata

Antal
2 personer
Tid
40 minutter

Ingredienser

  • ½ dl (45 g) tørrede Danske Ingrid Ærter
  • 500 g grønne asparges
  • 10 cherrytomater (alternativ farvede cherrytomater)
  • 1 dansk burrata La Treccia
  • Olivenolie
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl de tørrede Ingrid ærter og sæt dem i blød i rigeligt vand på køl i minimum 12 timer.
  • Hæld vandet fra ærterne.
  • Kog dem i 20-25 min med lidt salt. De må ikke koge ud.
  • Sæt en gryde med letsaltet vand over.
  • Imens ordnes asparges. Skyl dem og knæk bunden af dem.
  • Blancher dem ved at lægge dem i det kogende vand i 2-3 min. Hæld vandet fra og overhæld dem med koldt vand.
  • Skyl cherrytomater og skær i halve.
  • Serveringsforslag

    Anret asparges på en tallerken. Top med Ingrid ærter, cherrytomater og til sidst burrata og drys med olie.

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter