Sprøde danske asparges med Ingrid ærter og blød burrata

Af Pure Dansk™

Sprøde danske asparges med Ingrid ærter og blød burrata
Vegetarisk
Vegetarisk
Sprøde danske asparges med Ingrid ærter og blød burrata

Dejligt sprøde danske asparges og Ingrid ærter spiller godt sammen med en blød og cremet burrata og udgør tilsammen en nem og smagfuld salat med meget få ingredienser.

I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Ingrid Ærter.

Danske Ingrid Ærter

Danske Ingrid Ærter

Sprøde danske asparges med Ingrid ærter og blød burrata

Antal
2 personer
Tid
40 minutter

Ingredienser

  • ½ dl (45 g) tørrede Danske Ingrid Ærter
  • 500 g grønne asparges
  • 1 burrata
  • Olivenolie
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl de tørrede Ingrid ærter og sæt dem i blød i rigeligt vand på køl i minimum 12 timer. Hæld vandet fra ærterne.
  • Kog dem i 25-30 minutter i rigeligt letsaltet vand.
  • Imens ordnes asparges. Skyl dem og knæk bunden af dem.
  • Steg asparges på en pande i 1 spsk smør eller olie.
  • Serveringsforslag

    Anret asparges på en tallerken eller et fad. Top med Ingrid ærter, og til sidst burrata, drys med olie og friskkværnet salt og peber.

    Nem Proteinrig Fiberrig Forår Sommer Tapas Forretter Grill Tilbehør Salat

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter