Søde dessertvafler med ærtemel

Af Pure Dansk™

Vafler med ærtemel (Glutenfri) - Pure Dansk™
Glutenfri
Glutenfri
Vafler med ærtemel (Glutenfri) - Pure Dansk™

Lækre søde glutenfri vafler med dansk ærtemel. Servér med nem rabarberkompot, vaniljeis eller skyr.

I denne opskrift har vi anvendt vores Dansk Ærtemel.

Dansk Ærtemel

Dansk Ærtemel

Søde dessertvafler med ærtemel

Antal
5 vafler

Ingredienser

  • 2 dl (140 g) Dansk Ærtemel
  • 50 g smør
  • 3 spsk. sukker
  • ½ tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 2 æg
  • 2½ dl mælk
  • Ekstra smør til stegning
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Smelt smørret i en gryde ved lav varme. Rør ærtemel, sukker, salt, bagepulver og vaniljesukker sammen i en skål. Tilsæt æg, mælk og smeltet smør, og pisk det hele godt sammen.
  • Varm vaffeljernet op, og kom en lille klat smør på. Kom dejen i jernet, og bag vaflerne gyldne i cirka 3-5 minutter.
  • Serveringsforslag

    Servér de lune vafler som dessert med flødeskum og syltetøj eller på weekendens brunchbord med friske bær og skyr.

    Denne opskrift finder du i vores Bagebog — Bag med bælgfrugter
    Sommer Børnevenlig Vinter Dessert Morgenmad

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter