
Frisk og simpel salat med hestebønner, agurk, feta, rødløg og persille.
Forberedelse 10 min / Tilberedning 25 min / I alt 35 min
Denne opskrift giver tilbehør til 4 personer
Ingredienser
- ½ dl (45 g) tørrede Danske Hestebønner
- 1 agurk
- ½ rødløg
- 1 dl hakket bredbladet persille
- 75 g feta
Dressing:
- Lidt revet citronskal
- Lidt revet hvidløg
- 2 spsk. æblecidereddike
- 2 spsk. olivenolie
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Skyl de tørrede hestebønner og iblødsæt dem i rigeligt vand på køl i min. 10 timer, evt. natten over
- Hæld vandet fra hestebønnerne og kog dem i 25 min med lidt salt
- Lad hestebønnerne køle af
- Skyl imens agurk og skær i små tern
- Pil og hak rødløg, skyl og hak persille og skær feta i mindre stykker
- Bland det hele sammen i en skål
- Bland revet citronskal, revet hvidløg, olivenolie, æblecidereddike, salt og peber
- Vend dressingen i hestebønnesalaten
Servér som en måltidssalat eller som tilbehør til eksempelvis vores hestebønnedeller eller svampefrikadeller