
Lasagne er en hverdagsklassiker hos mange. Denne opskrift er uden kød, og vi garanterer dig, at du ikke vil mangle det. Linserne tilfører både masser af mæthed, smag og fylde til lasagnen.
En klassisk vegetarisk lasagne lavet med protein- og næringsrige Anicia linser i en fyldig tomatsauce
Leder du efter en lækker og mættende vegetarisk lasagne, der både er nem at lave og fuld af smag? Denne linselasagne opskrift med danske Anicia linser er et sundt alternativ til den klassiske version med kød – men stadig fyldt med umami, cremet bechamelsauce og ost på toppen. Lasagnen er perfekt til både hverdag og weekend, og et sikkert hit hos både børn og voksne. Spises hele lasagnen ikke med det samme, kan den nemt fryses ned - og der er hurtig aftensmad til én af de hverdage, hvor det skal gå ekstra stærkt med mad på bordet.
Denne vegetariske linselasagne smager fantastisk helt uden kød, men du kan sagtens tilsætte en smule hakket oksekød, hvis du ønsker lidt ekstra fylde eller er i gang med at skære ned på kødet uden at udelukke det helt. En kombination af kød og Anicia linser giver en rig, smagfuld tomatsauce med masser af protein og tekstur. Vores danske grønne linser er nemlig ikke bare lækre og mættende – de er også et godt grønt alternativ til kød, de de er fyldt med naturlige proteiner, fibre og mineraler.
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Anicia Linser.

Danske Anicia Linser