
Krydret vegetarisk marokkansk gryderet med Ingrid ærter, blomkål, aubergine og varme krydderier. Den er både smagfuld, mættende og virkelig nem at lave.
Bring lidt af mellemøsten hjem i dit eget køkken
Tag på en kulinarisk rejse til Marokko med vores lækre marokkanske gryderet med Ingrid ærter! Retten forener varme og klassiske nordafrikanske krydderier som kanel, spidskommen og paprika med cremede ærter og grøntsager i en mættende vegetarret.
Her er en ret, som kan blive en fast del af din vegetariske madplan, hvis du ønsker flere kødfrie aftensmåltider. Den skønne marokkanske gryderet er fyldt med aromatiske krydderier, søde grøntsager og mættende ærter.
Rør en frisk yoghurtdressing med masser af smag sammen, og servér med friske krydderurter og lune hjemmelavede naanbrød med ærtemel for en autentisk marokkansk smagsoplevelse.
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Ingrid Ærter.

Danske Ingrid Ærter
Marokkansk gryderet med Ingrid ærter
Ingredienser
Dressing
Sådan gør du
Yoghurtdressing