Pasta med Anicia linser, stegt squash og palmekål i ostesauce - Pure Dansk™

Pasta med Anicia linser, stegt squash og palmekål

Af Pure Dansk™

Pasta med Anicia linser, stegt squash og palmekål i ostesauce - Pure Dansk™

Cremet og lækker pastaret med udblødte Anicia linser, der giver en frisk smag af grønne ærter, sammen med stegt squash og palmekål i en cremet ostesauce af Gammel Knas Creme fra Arla Unika. 

Forberedelse 20 min / Tilberedning 20 min / I alt 40 min.
Opskriften giver til 4 personer 

Ingredienser

  • 250 g pasta
  • 1 dl (90 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 4-5 stilke palmekål 
  • 1 squash 
  • 200 g Gammel Knas Creme, Arla Unika
  • ¼ dl pastavand 
  • Olie
  • Salt
  • Friskkværnet peber 

Fremgangsmåde

Minimum 12 timer før eller dagen før:

  1. Skyl de tørrede Anicia linser og iblødsæt i rigeligt vand på køl minimum 12 timer, eventuelt natten over.

På dagen: 

  1. Hæld vandet fra Anicia linser og stil til side 
  2. Skyl og skær squash i mindre stykker. 
  3. Skyl palmekål og frem stilken. Skær i tynde strimler. 
  4. Kog pasta i en gryde med rigeligt vand og lidt salt. Gem ¼ dl pastavandet og si resten fra.  
  5. Steg squash og palmekål på en pande med 1 tak olie. 
  6. Bland pastavand og Gammel Knas Creme i en gryde til det samler sig til en ostesauce og begynder at boble. 
  7. Hæld iblødsatte Anicia linser, stegt squash og pasta op i en skål og vend det sammen med ostesaucen. 

Servér den lune pastaret med friskkværnet peber og et par stykker frisk fintsnittet palmekål på toppen. 

Danske Anicia Linser

Den danske Anicia linse er en delikatesselinse, også kendt som Puy-linsen. Smuk og grønmeleret med en let krydret smag. Samt noter af friske ærter og peber.

→ Køb Danske Anicia Linser