
Frisk og sommerlig salat med saftig sød vandmelon, cremet saltet feta og sprøde pebrede Anicia linser.
Forberedelse 15 min / Tilberedning 5 min / I alt 20 min
Opskrift giver tilbehør til 4 personer
Ingredienser
- 1 dl tørrede Danske Anicia Linser
- ½ vandmelon
- 1 håndfuld persille
- 1 lille rødløg
- 200 g feta ost
Fremgangsmåde
- Skyl Anicia linserne og sæt i blød i rigeligt vand i køleskabet i minimum 10 timer
- Hæld vandet fra og de er klar til brug
- Skær skrællen fra vandmelonen og skær i mundrette tern
- Pil røgløget og hak det fint
- Skær feta i tern
- Skyl og hak persillen
- Bland alle elementerne sammen og servér. Eventuelt som tilbehør til hestebønne deller, bøf af hestebønner og quinoa, bagt kartoffel med linser og ærter eller falafel