Vandmelonsalat med sprøde Anicia linser og cremet feta

Vandmelonsalat med sprøde Anicia linser og cremet feta

Af Pure Dansk™

Vandmelonsalat med sprøde Anicia linser og cremet feta

Frisk og sommerlig salat med saftig sød vandmelon, cremet saltet feta og sprøde pebrede Anicia linser. 

 

Forberedelse 15 min / Tilberedning 5 min / I alt 20 min
Opskrift giver tilbehør til 4 personer 

 

Ingredienser

  • 1 dl (90 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • ½ vandmelon
  • 1 håndfuld persille
  • 1 lille rødløg
  • 200 g feta ost

    Fremgangsmåde

    1. Skyl Anicia linserne og sæt i blød i rigeligt vand i køleskabet i minimum 12 timer.
    2. Hæld vandet fra linserne og de er klar til brug
    3. Skær skrællen fra vandmelonen og skær i mundrette tern 
    4. Pil røgløget og hak det fint 
    5. Skær feta i tern 
    6. Skyl og hak persillen
    7. Tilsæt de sprøde og friske linserne, og bland alle ingredienserne og servér
    Eventuelt som tilbehør til hestebønne deller, bøf af hestebønner og quinoa, bagt kartoffel med linser og ærter eller falafel

      Danske Anicia Linser

      Den danske Anicia linse er en delikatesselinse, også kendt som Puy-linsen. Smuk og grønmeleret med en let krydret smag. Samt noter af friske ærter og peber.

      → Køb Danske Anicia Linser