Hjemmelavet nutella med hestebønner

Vandmelonsalat med sprøde Anicia linser og cremet feta

Af Pure Dansk

Hjemmelavet nutella med hestebønner

Frisk og sommerlig salat med saftig sød vandmelon, cremet saltet feta og sprøde pebrede Anicia linser. 

 

Forberedelse 15 min / Tilberedning 5 min / I alt 20 min.
Opskrift giver tilbehør til 4 personer 

 

Ingredienser

  • 1 dl tørrede Anicia linser
  • ½ vandmelon
  • 1 håndfuld persille
  • 1 lille rødløg
  • 200 g feta ost

    Fremgangsmåde

    1. Skyl Anicia linserne og sæt i blød, i rigeligt vand, i køleskabet i minimum 10 timer.
    2. Hæld vandet fra og de er klar til brug. 
    3. Skær skrællen fra vandmelonen og skær i mundrette tern. 
    4. Pil røgløget og hak det fint. 
    5. Skær feta i tern. 
    6. Skyl og Hak persillen.
    7. Bland alle elementerne sammen og servér. Eventuelt som tilbehør til hestebønne deller, bøf af hestebønner og quinoa, bagt kartoffel med linser og ærter eller falafel