Fastelavnsboller med creme og ærtemel


Glæd dig til at sætte tænderne i disse gammeldags fastelavnsboller med ærtemel. De er luftige og fyldt med lækker vaniljecreme, lige præcis som den klassiske hjemmelavede fastelavnsbolle du kender. Ærtemelen tilfører kostfibre og god næring til den sødmefulde bolle.
Indbydende fastelavnsboller bagt med ærtemel og masser af creme
Prøv noget nyt til fastelavn! Disse fastelavnsboller er bagt med ærtemel, som er naturligt glutenfrit og rigt på protein og fibre. Et bælgfrugtsbaseret twist på den klassiske fastelavnsbolle, der giver både fylde og smag. Den silkebløde vaniljecreme og de bløde boller gør opskriften til et hit – både hos børn og voksne.
Der er mange måde at bage de altid populære fastelavnsboller på, både hvis du er til de gammeldags med creme som disse, hvis du kan lide dem med vandbakkelse, flødeskum og syltetøj, eller hvis du vil prøve den svenske semlor, som vi også har taget mere og mere til os - med god grund.
Vi har også en version af gammeldags fastelavnsboller med Anicia linser, der giver luftige, søde og sprøde boller, så der er virkelig nok at kaste sig over!
I denne opskrift har vi anvendt vores Dansk Ærtemel.

Dansk Ærtemel
Fastelavnsboller med creme og ærtemel
Ingredienser
Dej
Hjemmelavet vaniljecreme
Pynt
Sådan gør du
Dej
Hjemmelavet vaniljecreme
Samling af fastelavnsbollerne