Bløde müslibar med Anicia linser - Pure Dansk™

Müslibar med Anicia linser

Af Pure Dansk™

Bløde müslibar med Anicia linser - Pure Dansk™

En nem og lækker hjemmelavet snack, perfekt mellemmåltid til at have med på farten eller i madpakken. Myslibar med danske Anicia linser, kerner og banan. En god opskrift med brune bananer og måde at give dem nyt liv. 

Forberedelse 20 min / Tilberedning 35 min / I alt 55 min
Opskriften giver til 6 müslibar 

Ingredienser 

  • ½ dl (45 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 1 banan 
  • 15 g sirup
  • 100 g havregryn
  • ½ tsk kanel (kan undlades)
  • 1 nip salt
  • 15 g kokosmel
  • 20 g græskarkerner
  • 20 g solsikkekerner

Fremgangsmåde

  1. Skyl og kog Anicia linser i 20-25 minutter i letsaltet vand. Hæld kogevandet fra. 
  2. Tænd ovnen på 150 °C (varmluft) 
  3. Mos bananerne grundigt i en skål og rør det godt rundt med sirup. 
  4. Bland alle de øvrige ingredienser i og vend godt rundt. 
  5. Beklæd en rugbrødsform med bagepapir og pres det godt ned i formen. Det skal cirka være 1 cm tyk. Det er muligt at hele din form ikke bliver fyldt ud. 
  6. Bag det i ca. 35 minutter. Lad det afkøle og skær i små hjemmelavede müslibar.  

Opbevar i en lufttæt beholder. 

Danske Anicia Linser

Den danske Anicia linse er en delikatesselinse, også kendt som Puy-linsen. Smuk og grønmeleret med en let krydret smag. Samt noter af friske ærter og peber.

→ Køb Danske Anicia Linser