Myslibarer med Anicia linser

Af Pure Dansk™

Bløde müslibar med Anicia linser - Pure Dansk™
Bløde müslibar med Anicia linser - Pure Dansk™

En nem og lækker hjemmelavet snack, perfekt mellemmåltid til at have med på farten eller i madpakken. Myslibar med danske Anicia linser, kerner og banan. En god opskrift med brune bananer og måde at give dem nyt liv.

I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Anicia Linser.

Danske Anicia Linser

Danske Anicia Linser

Myslibarer med Anicia linser

Antal
6 myslibarer
Tid
55 minutter

Ingredienser

  • ½ dl (45 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 1 banan 
  • 15 g sirup
  • 100 g havregryn
  • ½ tsk kanel (kan undlades)
  • 1 nip salt
  • 15 g kokosmel
  • 20 g græskarkerner
  • 20 g solsikkekerner
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl og kog Anicia linser i 20-25 minutter i letsaltet vand. Hæld kogevandet fra. 
  • Tænd ovnen på 150 °C (varmluft).
  • Mos bananerne grundigt i en skål og rør det godt rundt med sirup. 
  • Bland alle de øvrige ingredienser i og vend godt rundt. 
  • Beklæd en rugbrødsform med bagepapir og pres det godt ned i formen. Det skal cirka være 1 cm tyk. Det er muligt at hele din form ikke bliver fyldt ud. 
  • Bag det i ca. 35 minutter. Lad det afkøle og skær i små hjemmelavede myslibarer.
  • Tip

    Opbevar i en lufttæt beholder.

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter