
En nem og lækker hjemmelavet snack, perfekt mellemmåltid til at have med på farten eller i madpakken. Myslibar med danske Anicia linser, kerner og banan. En god opskrift med brune bananer og måde at give dem nyt liv.
Forberedelse 20 min / Tilberedning 35 min / I alt 55 min
Opskriften giver til 6 müslibar
Ingredienser
- ½ dl (45 g) tørrede Danske Anicia Linser
- 1 banan
- 15 g sirup
- 100 g havregryn
- ½ tsk kanel (kan undlades)
- 1 nip salt
- 15 g kokosmel
- 20 g græskarkerner
- 20 g solsikkekerner
Fremgangsmåde
- Skyl og kog Anicia linser i 20-25 minutter i letsaltet vand. Hæld kogevandet fra.
- Tænd ovnen på 150 °C (varmluft)
- Mos bananerne grundigt i en skål og rør det godt rundt med sirup.
- Bland alle de øvrige ingredienser i og vend godt rundt.
- Beklæd en rugbrødsform med bagepapir og pres det godt ned i formen. Det skal cirka være 1 cm tyk. Det er muligt at hele din form ikke bliver fyldt ud.
- Bag det i ca. 35 minutter. Lad det afkøle og skær i små hjemmelavede müslibar.
Opbevar i en lufttæt beholder.