Fyldte kartofler med sprøde danske linser, ærter og tomatsalat

Fyldte kartofler med sprøde danske linser, ærter og tomatsalat

Da kartoflen kom til Danmark, overtog den historisk set pladsen for de danske ærter og linser på tallerkenen. Her mødes de i en fyldig og mættende ret, hvor de sprøde Anicia linser og Ingrid ærter smager fantastisk sammen med den bløde varme kartoffel og de friske grøntsager. 

Læs mere

Spidskålssalat med grillede nektariner, Ingrid ærter og urtevinaigrette

Spidskålssalat med stegte nektariner, Ingrid ærter og urtevinaigrette

Syrligt, sødt og sprødt. Denne salat har lidt af det hele og mere til. Med sødmefulde nektariner, sprøde Ingrid ærter og syrlig dressing. Salaten egner sig godt som både tilbehør, f.eks. til grillmenuen. Den kan også stå alene som en måltidssalat. 

Læs mere

Pavlova med rabarberkompot - lavet på aquafaba

Pavlova med rabarberkompot - lavet på aquafaba

Pavlova lavet på aquafaba smager himmelsk. Den søde, sprøde marengs er en perfekt måde at anvende kogevandet fra Ingrid ærter på. I denne udgave er vores luftige pavlova toppet med rabarberkompot - en skøn sommerdessert. Det kan naturligvis også udskiftes med sæsonens frugt og bær og serveres året rundt. 

Læs mere

Hjemmelavet pasta med Ingrid ærter

Hjemmelavet pasta med Ingrid ærter

4 ingredienser og du har en dejlig velsmagende pasta med mel af Ingrid ærter.  
Denne pasta er med hvedemel og uden æg. Hjemmelavet pasta er måske ikke en hverdagsret. Men vi lover dig, at det vil være en smagsoplevelse, som er en festmiddag værdig. 

Læs mere

Tabouleh med danske Ingrid ærter

Tabouleh med Ingrid ærter

Ærte tabouleh er en frisk, sprød og farverig salat med lækre Ingrid ærter, som både har bid og mætter godt. Salaten passer perfekt sammen med ærtehummus til en lækker frokost, eller som tilbehør til hestebønnedeller.

Læs mere

Bagt grød med skovbær og Ingrid ærter

Bagt grød med skovbær og Ingrid ærter

Bagt grød er en sjov og anderledes grød, som passer godt til både morgenmad i hverdagen, weekendbrunchen eller som dessert. Du kan variere indholdet af frugt efter smag og sæson. På den måde bliver grøden aldrig ensformig.

Denne udgave indeholder Ingrid ærter, som er en god kilde til protein og sammen med havregrynene giver et højt indhold af kostfibre, der holder dig mæt længe. 

Læs mere

Snackærter

Snackærter

Disse lune snackærter er en nem måde at få en mættende snack på som alternativ til nødder og chips. I denne opskrift har vi tilsat frisk salvie – du kan sagtens udelade krydderurter eller anvende andre krydderier alt efter din smag. De smager også fantastisk vendt kun i smør og flagesalt.

Læs mere

Falafler med Ingrid ærter og kartoffel

Falafler med Ingrid ærter og kartoffel

En god falafel er en af de basisopskrifter, man bør kende, når man laver mad med bælgfrugter.
Denne udgave af falafel med danske Ingrid ærter og kartoffel er en god go-to og smager fantastisk som fyld i en pita, wrap eller salat.

Læs mere

Tærte med broccoli, hytteost og hestebønner

Tærte med broccoli, hytteost og hestebønner

En mættende og sund tærte spækket med grønt, protein, kostfibre og smag
I denne opskrift er det både tærtedejen og fyldet, som er lavet på danske bælgfrugter. Tærtedejen med Ingrid ærter og fyldet med hestebønner samt broccoli og hytteost. Alt efter humør og tid kan man udskifte fyld eller tærtedej. 

Læs mere

TunFRIsalat

TunFRIsalat

Denne delikate vegetariske tunsalat smager himmelsk, og du vil blive overrasket over, hvor meget den minder om en klassisk tunsalat. Den er perfekt som vegetarisk pålæg på et stykke ristet rugbrød til frokost eller som en forret eller appetizer til middagsselskabet.

Læs mere

Konfekt med Ingrid ærter

Konfekt med Ingrid ærter

Konfekten er et lækkert alternativ til traditionelle søde sager. Indholdet af Ingrid ærter er med til at gøre konfekten lige så sød og blød som andet konfekt, mens ærtens høje proteinindhold gør dem ekstra mættende. Spis dem med god samvittighed hele året rundt.

Læs mere

Pandekager med ærtemel

Pandekager med ærtemel

Pandekager med banan og ærtemel smager sødt og dejligt. Ærtemelets høje indhold af kostfibre er med til at give en god mæthedsfornemmelse. De kan både serveres lune på morgenbordet, men er også en lækker snack til madpakken eller som dessert.

Læs mere

Chili Sin Carne med hestebønner, ærter og linser

Chili sin carne med linser, hestebønner og ærter

Chili sin carne er et godt plantebaseret og klimavenligt alternativ til den klassiske chili con carne. Denne udgave har lige så meget power på smagen og herudover er den fyldt med proteinfyldte bælgfrugter i form af hestebønner, Ingrid ærter og Anicia linser, som sikrer en fylde og god mæthed.

Læs mere