Pavlova af Aquafaba med Rabarber

Pavlova af Aquafaba med Rabarber

Pavlova lavet på Aquafaba smager himmelsk. Den luftige og søde marengs er en perfekt måde, at anvende kogevandet fra Ingrid ærterne på. I denne udgave er vores pavlova toppet med rabarberkompot - det kan naturligvis udskiftes med sæsonens frugt og bær. 

Læs mere

Hjemmelavet pasta med Ingrid ærter

Hjemmelavet pasta med Ingrid ærter

4 ingredienser og du har en dejlig velsmagende pasta med mel af Ingrid ærter.  
Hjemmelavet pasta er måske ikke en hverdagsret. Men vi lover dig, at det vil være en smagsoplevelse, som er en festmiddag værdig. 

Læs mere

Ærte tabouleh

Ærte tabouleh

Ærte tabouleh er en frisk, sprød og farverig salat med lækre Ingrid ærter, som både har bid og mætter godt. Salaten passer perfekt sammen med ærtehummus til en lækker frokost, eller som tilbehør til hestebønnedeller.

Læs mere

Bagt grød med skovbær og Ingrid ærter

Bagt grød med skovbær og Ingrid ærter

Bagt grød er en sjov og anderledes grød, som passer godt til både morgenmad i hverdagen, weekendbrunchen eller som dessert. Du kan variere indholdet af frugt efter smag og sæson. På den måde bliver grøden aldrig ensformig.

Denne udgave indeholder Ingrid ærter, som er en god kilde til protein og sammen med havregrynene giver et højt indhold af kostfibre, der holder dig mæt længe. 

Læs mere

Snackærter

Snackærter

Disse lune snackærter er en nem måde at få en mættende snack på som alternativ til nødder og chips. I denne opskrift har vi tilsat frisk salvie – du kan sagtens udelade krydderurter eller anvende andre krydderier alt efter din smag. De smager også fantastisk vendt kun i smør og flagesalt.

Læs mere

Falafler med Ingrid ærter

Falafler med Ingrid ærter

En god falafel er en af de basisopskrifter, man bør kende, når man laver mad med bælgfrugter.
Denne udgave af falafel med danske Ingrid ærter er en god go-to og smager fantastisk som fyld i en pita, wrap eller salat.

Læs mere

Tærte med broccoli og hestebønner

Tærte med broccoli og hestebønner

En mættende tærte spækket med grønt, protein, kostfibre og smag
I denne opskrift er det både tærtedejen og fyldet, som er lavet på danske bælgfrugter. Tærtedejen med Ingrid ærter og fyldet med hestebønner. Alt efter humør og tid kan man udskifte fyld eller tærtedej. 

Læs mere

TunFRIsalat

TunFRIsalat

Denne delikate vegetariske tunsalat smager himmelsk, og du vil blive overrasket over, hvor meget den minder om en klassisk tunsalat. Den er perfekt som vegetarisk pålæg på et stykke ristet rugbrød til frokost eller som en forret eller appetizer til middagsselskabet.

Læs mere

Konfekt med Ingrid ærter

Konfekt med Ingrid ærter

Konfekten er et lækkert alternativ til traditionelle søde sager. Indholdet af Ingrid ærter er med til at gøre konfekten lige så sød og blød som andet konfekt, mens ærtens høje proteinindhold gør dem ekstra mættende. Spis dem med god samvittighed hele året rundt.

Læs mere

Pandekager med ærtemel

Pandekager med ærtemel

Pandekager med banan og ærtemel smager sødt og dejligt. Ærtemelets høje indhold af kostfibre er med til at give en god mæthedsfornemmelse. De kan både serveres lune på morgenbordet, men er også en lækker snack til madpakken eller som dessert.

Læs mere

Chili Sin Carne med hestebønner, ærter og linser

Chili Sin Carne med hestebønner, ærter og linser

Chili Sin Carne er et godt plantebaseret og klimavenligt alternativ til den klassiske Chili Con Carne. Denne udgave har lige så meget power på smagen og herudover er den fyldt med proteinfyldte bælgfrugter i form af hestebønner, Ingrid ærter og Anicia linser, som sikrer en fylde og god mæthed.

Læs mere

Smoothie bowl med Ingrid ærter og skovbær

Smoothie bowl med Ingrid ærter og skovbær

Vores smoothie bowl med Ingrid ærter, har en fantastisk farve og cremet konsistens samtidig med, at den smager himmelsk og mætter godt. Den er idéel som morgenmad eller en sund dessert, og vi er sikre på, at hele familien vil elske den. Top med dine yndlings toppings. 

Læs mere

Aquafaba

Aquafaba

Aquafaba er kogevandet fra Ingrid ærter eller kikærter. Den fantastiske væske kan bruges som erstatning for æg i både det søde og salte køkken. Aquafabaen kan piskes til en skum eller bruges som bindemiddel i alt fra bagværk til mayonnaise.

Læs mere

Cookies med Ingrid ærter

Cookies med Ingrid ærter

Melder den søde tand sig, er disse cookies med Ingrid ærter et rigtig godt valg. De er ikke kun søde og sprøde. De mætter også ekstra godt til sammenligning med andre cookies, grundet Ingrid ærternes høje indhold af protein og kostfibre.

Læs mere

Ærtehummus

Ærtehummus

Ærten Ingrid er den danske version af kikærten, som efterhånden er meget anvendt herhjemme. Med denne opskrift på ærtehummus, som laves på Ingrid ærter, får du en lækker og cremet hummus som spread til vores linseknækbrød eller friske grøntsagsstave.

Læs mere

Linseknækbrød

Linseknækbrød

Er du vild med sprøde og knasende knækbrød med kerner og frø, så er disse linseknækbrød lavet med danske linser og ærtemel måske din nye favorit. De sprøde linseknækbrød er gode både til morgenmad med ost, en nem snack eller som tilbehør til tapas med vores ærtehummus.

Læs mere

Aquafaba skum

Aquafaba skum

Har du prøvet at servere aquafaba skum til kager eller andre desserter i stedet for flødeskum, råcreme eller creme fraiche? Vi vil anbefale det til dig, som elsker luftig, let og sød skum. Det minder en smule om guf i konsistens og smag. 

Læs mere

Aioli lavet på aquafaba

Aioli lavet på aquafaba

Vidste du, at kogevandet (aquafaba) fra dine kogte bælgfrugter kan anvendes som erstatning for æggehvider i alverdens opskrifter? I denne opskrift anvendes kogevandet fra vores Ingrid ærter i en smagfuld aioli. Aiolien kan anvendes til alt lige fra moules frites, i burgeren og sandwich eller som tilbehør til vores hestebønnedeller.  

Læs mere