Hjemmelavet konfekt med Ingrid ærter


Vores konfekt med Ingrid ærter og overtrukket med chokolade er en lækker og lidt sundere version end den klassiske konfekt. Perfekt som julekonfekt og påskeæg. Ingrid ærterne tilfører både konfekten sødme og en marcipanlignende konsistens samtidig med at bælgfrugternes høje protein- og kostfibre indhold gør, at du med god samvittighed kan spise dem hele året.
Hjemmelavet julekonfekt og påskeæg – en ny favorit med chokolade og bælgfrugter
Leder du efter en opskrift på hjemmelavet konfekt, der kan nydes hele året? Denne konfekt med Ingrid ærter og overtrukket med chokolade - og helt uden marcipan, smager både lækkert og er overraskende nem at lave. Perfekt som hjemmelavet julekonfekt, men også fantastisk som små påskeæg, når du vil forkæle dig selv, dine gæster eller som en sød værtindegave. Bælgfrugter i konfekt giver sammen med honning, peanutbutter, mandler, appelsinskal og chokolade en skøn tekstur og fyldig, sødmefuld smag.
Hvorfor anvende Ingrid ærter i konfekt?
De sødmefulde Ingrid ærter har en let, nøddeagtig smag som fungerer rigtig godt i søde sager, som i denne opskrift på konfekt, da ærterne tilfører en marcipanlignende konsistens til din konfekt. Prøv vores opskrift på hjemmelavet konfekt med Ingrid ærter uden marcipan.
En nem og lækker proteinrige og fiberrig snack
Bælgfrugter som Ingrid ærter er fyldt med protein og kostfibre, hvilket giver en mere mættende og nærende snack. Det er en fantastisk måde at gøre søde sager lidt sundere uden at gå på kompromis med smagen.
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Ingrid Ærter.

Danske Ingrid Ærter