En uge med grønne vinterretter
Madplan med danske hestebønner, Ingrid ærter og Anicia linser
Dag 1: Thaigryde med Anicia linser
Dejlig nem krydret thai gryde med danske Anicia linser, kartofler, grønt og spicy krydderier
Dag 2: Salatbowl med falafler af Ingrid ærter
Nemme falafler og en salat med sæsonens grønt, toppet med kerner. Du kan sammensætte din bowl præcis, som du har lyst og alt efter hvad der er i sæson og falder i din smag.
Salatbowl med falafler af Ingrid ærter
Dag 3: Pasta med hestebønner, spidskål og palmekål
En fyldig pastaret med sprød kål og danske hestebønner, der både mætter og giver en dejlig smagsoplevelse med gode danske råvarer i sæson.
Pasta med hestebønner, spidskål og palmekål
Dag 4: Nudelsuppe med bønner, ærter og linser
Dejlig varm og krydret nudelsuppe med kål, krydderurter og danske bælgfrugter. Anicia linser, Ingrid ærter og hestebønner giver en god fylde til suppen og mætter dejligt.
Nudelsuppe med bønner, ærter og linser
Dag 5: Stuvede Anicia linser med rødt spidskål
En cremet og fyldig ret med danske Anicia linser vendt i fløde, citron og krydderurter serveret på stegt rødt spidskål toppet med revet Arla Unika ost
Stuvede Anicia linser med rødt spidskål
Dag 6: Hestebønnegryde med rodfrugter, tomat og ansjoser
Cremet hestebønnegryde med masser af smag og umami fra hestebønner og anjoser, mens grøntsager og tomat giver god fylde og sødme til gryderetten
Hestebønnegryde med rodfrugter, tomat og ansjoser
Dag 7: Koldhævede boller med Hestebønner
Foruden at være dejlig svampede og luftige indeni, er de også spækkede med gode næringsstoffer fra vores danske hestebønner. Start gerne minimum 12 timer før eller dagen før, du skal bruge bollerne, da de skal koldhæve.