Julenhyggen er i centrum med kagefavorit i en ny version
Honningkage har i århundreder været en del af julens bagetraditioner i Danmark. Den krydrede smag af kanel, ingefær og nelliker blandet med honning skaber en kage, som både er varmende og festlig.
Med danske hestebønner i opskriften bliver den klassiske kage endnu mere spændende. Bønnerne tilfører en naturlig fugtighed, der holder kagen frisk i længere tid, og samtidig tilfører de ekstra fibre og protein, samtidig med at den velkendte krydrede smag står helt tydeligt frem. Den friske smørcreme og abrikosmarmeladen i midten matcher den søde kage, og resultatet er en honningkage, der både er traditionel i smagen og fornyet i sin sammensætning.
På trods af de mange ingredienser og forskellige komponenter, er det en nem kage, der er enkel at bage, og som du ikke må snyde dig selv for at prøve.
Med denne kombination får du en julekage, der emmer af nostalgi, men som samtidig viser, hvordan gamle klassikere kan udvikles til nutidens køkken.