Mazarin med Ingrid ærter og ærtemel - Pure Dansk™

Mazarin med Ingrid ærter og ærtemel

Af Pure Dansk™

Mazarin med Ingrid ærter og ærtemel - Pure Dansk™

Dejlig mazarinkage med Ingrid ærter og Ingrid ærtemel. Glutenfri kage lavet på få ingredienser   

Forberedelse 25 min / Tilberedning 35 min / I alt 1 time
Opskrift giver til 8-10 stk.

Ingredienser


Fremgangsmåde

  1. Skyl de tørrede ærter og iblødsæt dem i rigeligt vand på køl, minimum 12 timer, eventuelt natten over
  2. Kog de udblødte ærter i letsaltet vand i 30 min. Hæld kogevandet fra og lad ærterne køle af. 
  3. Pisk sukker og blødt smør i en skål 
  4. Tilsæt et æg ad gangen og pisk
  5. Blend de kogte Ingrid ærter og Ingrid ærtemel i en minihakker eller blender
  6. Riv marcipanen på et rivejern
  7. Pisk de blendede Ingrid ærter, mel og revet marcipan sammen med æggemassen
  8. Hæld i en smurt springform (20 cm) og bag i ovnen ved 175 grader i 30-35 minutter. Stik en bagepind i kagen, når der ikke hænger dej på pinden er kagen færdig.
  9. Tag kagen ud og lad den køle af, imens du smelter chokolade i et vandbad
  10. Dæk kagen med smeltet chokolade og lad chokoladen størkne, før du serverer.
Kagen smager også godt dagen efter, på køl natten over.

Danske Ingrid Ærter

Den danske Ingrid ært har en fast struktur og intens ærtesmag. Efterfulgt af en let sødme og nøddeagtig smag med noter af majs.

→ Køb Danske Ingrid Ærter