Mazarin med Ingrid ærter og ærtemel - Pure Dansk™

Mazarin med Ingrid ærter og ærtemel

Af Pure Dansk™

Mazarin med Ingrid ærter og ærtemel - Pure Dansk™

Dejlig mazarinkage med Ingrid ærter og Ingrid ærtemel. Glutenfri kage lavet på få ingredienser   

Forberedelse 25 min / Tilberedning 35 min / I alt 1 time
Opskrift giver til 8-10 stk.

Ingredienser


Fremgangsmåde

  1. Skyl de tørrede ærter og iblødsæt dem i rigeligt vand på køl, minimum 12 timer, eventuelt natten over
  2. Kog de udblødte ærter i letsaltet vand i 30 min. Hæld kogevandet fra og lad ærterne køle af. 
  3. Pisk sukker og blødt smør i en skål 
  4. Tilsæt et æg ad gangen og pisk
  5. Blend de kogte Ingrid ærter og Ingrid ærtemel i en minihakker eller blender
  6. Riv marcipanen på et rivejern
  7. Pisk de blendede Ingrid ærter, mel og revet marcipan sammen med æggemassen
  8. Hæld i en smurt springform (20 cm) og bag i ovnen ved 175 grader i 30-35 minutter. Stik en bagepind i kagen, når der ikke hænger dej på pinden er kagen færdig.
  9. Tag kagen ud og lad den køle af, imens du smelter chokolade i et vandbad
  10. Dæk kagen med smeltet chokolade og lad chokoladen størkne, før du serverer.
Kagen smager også godt dagen efter, på køl natten over.