Myslibarer med Anicia linser

Af Pure Dansk™

Myslibarer med Anicia linser
Vegetarisk
Vegetarisk
Myslibarer med Anicia linser

En nem og lækker hjemmelavet snack, perfekt mellemmåltid til at have med på farten eller i madpakken. Myslibar med danske Anicia linser, kerner og banan.

Anicia linser er en skjult ernæringsbombe i dine hjemmelavede myslibarer

Hjemmelavede myslibarer er perfekte som en hurtig snack, til madpakken eller efter træning. Med Anicia linser får du ekstra protein og kostfibre, som giver længere mæthed og et stabilt energiniveau. En nem og nærende løsning, når du vil undgå tilsat sukker og kunstige ingredienser.

Anicia linser har en let nøddeagtig smag, der passer perfekt sammen med havregryn, kerner og frugt. Det er også en god opskrift til at give dine brune bananer nyt liv.

De hjemmelavede myslibarer er lette at lave, spækket med gode næringsstoffer og giver dig et naturligt energiboost. Vi har også udviklet en anden opskrift på myslibarer med gråærter og chokolade.

I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Anicia linser.

Danske Anicia linser

Danske Anicia linser

Myslibarer med Anicia linser

Antal
6 myslibarer
Tid
55 minutter

Ingredienser

  • ½ dl (45 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 1 banan 
  • 15 g sirup
  • 100 g havregryn
  • ½ tsk kanel (kan undlades)
  • 1 nip salt
  • 15 g kokosmel
  • 20 g græskarkerner
  • 20 g solsikkekerner
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl og kog Anicia linser i 20-25 minutter i letsaltet vand. Hæld kogevandet fra. 
  • Tænd ovnen på 150 °C (varmluft).
  • Mos bananerne grundigt i en skål, og rør det godt rundt med sirup. 
  • Bland alle de øvrige ingredienser i, og vend godt rundt. 
  • Beklæd en rugbrødsform med bagepapir, og pres det godt ned i formen. Det skal cirka være 1 cm tyk. Det er muligt at hele din form ikke bliver fyldt ud. 
  • Bag det i ca. 35 minutter. Lad det afkøle, og skær i små hjemmelavede myslibarer.
  • Tip

    Opbevar i en lufttæt beholder.