Rocky Roads med crunchy Ingrid ærter og Anicia linser - Pure Dansk™

Rocky Roads med crunchy Ingrid ærter og Anicia linser

Af Pure Dansk™

Rocky Roads med crunchy Ingrid ærter og Anicia linser - Pure Dansk™

Rocky Roads er den nemmeste og lækreste chokoladekonfekt. Vi har tilsat bløde skumfiduser og syrlige tranebær, sprøde Ingrid ærter og Anicia linser - perfekte til julens søde sager eller en helt almindelig onsdag aften 

Forberedelse 10 min / Tilberedning 1-2 t / I alt 1 t og 10 min 
Opskriften giver 8-10 stykker 

Ingredienser

Topping

  • Frysetørrede hindbær
  • Evt. flagesalt
     

Fremgangsmåde

Minimum 12 timer før eller dagen før:

  1. Skyl og iblødsæt de tørrede Ingrid ærter, i rigeligt vand på køl

På dagen: 

  1. Hæld iblødsætningsvandet fra og kog Ingrid ærterne i 20-25 minutter. Skyl og kog Anicia linserne i 20-25 minutter i en anden gryde. Hæld kogevandet fra begge.  
  2. Fordel de kogte ærter på en bageplade beklædt med bagepapir og bland dem med olie. Drys med salt 
  3. Bag i ovnen ved 200°C varmluft i 20-25 min. Efter 10 minutter tilsættes de kogte Anicia linser. Tag bælgfrugterne ud af ovnen når de begge er sprøde og gyldne.
  4. Smelt chokoladen over vandbad
  5. Bland crunchy og sprøde Ingrid ærter, Anicia linser, tranebær og små skumfiduser i chokoladen
  6. Kom chokolademassen i en passende form og top med frysetørrede hindbær og evt. flagesalt.
  7. Sæt i køleskabet til det har sat sig - det tager cirka 1-2 timer
    Skær i passende stykker og servér som sød snack eller anderledes julekonfekt