Rocky Roads med crunchy Ingrid ærter og Anicia linser - Pure Dansk™

Rocky Roads med crunchy Ingrid ærter og Anicia linser

Af Pure Dansk™

Rocky Roads med crunchy Ingrid ærter og Anicia linser - Pure Dansk™

Rocky Roads er den nemmeste og lækreste chokoladekonfekt. Vi har tilsat bløde skumfiduser og syrlige tranebær, sprøde Ingrid ærter og Anicia linser - perfekte til julens søde sager eller en helt almindelig onsdag aften 

Forberedelse 10 min / Tilberedning 1-2 t / I alt 1 t og 10 min 
Opskriften giver 8-10 stykker 

Ingredienser

  • 1 spsk Ingrid ærter, tørrede el. 2 spsk Crunchy Ingrid ærter
  • ¼ dl Anicia linser, tørrede
  • 150 g mørk chokolade (fx 60 %)
  • 1 spsk tørrede tranebær 
  • 1 spsk små skumfiduser 

Topping

  • Frysetørrede hindbær
  • Evt. flagesalt
     

Fremgangsmåde

  1. Skyl og iblødsæt ¼ dl linser og 1 spsk. Ingrid ærter, hver for sig, i rigeligt vand på køl, i minimum 12 timer.
  2. Hæld vandet fra og kog Ingrid ærterne i 20-25 minutter 
  3. Fordel de kogte ærter på en bageplade beklædt med bagepapir og bland dem med olie. Drys med salt 
  4. Bag i ovnen ved 200°C varmluft i 20-25 min., til de er sprøde og gyldne
  5. Smelt chokoladen over vandbad
  6. Bland crunchy Ingrid ærter, udblødte Anicia linser, tranebær og små skumfiduser i chokoladen
  7. Kom chokolademassen i en passende form og top med frysetørrede hindbær og evt. flagesalt.
  8. Sæt i køleskabet til det har sat sig - det tager cirka 1-2 timer
Skær i passende stykker og servér som sød snack eller anderledes julekonfekt