Rocky Roads med crunchy Ingrid ærter og Anicia linser - Pure Dansk™

Rocky Roads med crunchy Ingrid ærter og Anicia linser

Af Pure Dansk™

Rocky Roads med crunchy Ingrid ærter og Anicia linser - Pure Dansk™

Rocky Roads er den nemmeste og lækreste chokoladekonfekt. Vi har tilsat bløde skumfiduser og syrlige tranebær, sprøde Ingrid ærter og Anicia linser - perfekte til julens søde sager eller en helt almindelig onsdag aften 

Forberedelse 10 min / Tilberedning 1-2 t / I alt 1 t og 10 min 
Opskriften giver 8-10 stykker 

Ingredienser

Topping

  • Frysetørrede hindbær
  • Evt. flagesalt
     

Fremgangsmåde

Minimum 12 timer før eller dagen før:

  1. Skyl og iblødsæt ¼ dl linser og 1 spsk. Ingrid ærter, hver for sig, i rigeligt vand på køl

På dagen: 

  1.  Hæld iblødsætningsvandet og kog Ingrid ærterne i 20-25 minutter 
  2. Fordel de kogte ærter på en bageplade beklædt med bagepapir og bland dem med olie. Drys med salt 
  3. Bag i ovnen ved 200°C varmluft i 20-25 min., til de er sprøde og gyldne
  4. Smelt chokoladen over vandbad
  5. Bland crunchy Ingrid ærter, udblødte Anicia linser, tranebær og små skumfiduser i chokoladen
  6. Kom chokolademassen i en passende form og top med frysetørrede hindbær og evt. flagesalt.
  7. Sæt i køleskabet til det har sat sig - det tager cirka 1-2 timer
    Skær i passende stykker og servér som sød snack eller anderledes julekonfekt