Remoulade - en dansk favorit
Det er simpelthen bare lidt mere lækkert og smagfuldt, hvis man kan servere sin egen hjemmerørte remoulade til et par nystegte fiskefileter, frikadeller eller på sin hotdog. Kort sagt er remoulade en uundværlig klassiker i det danske køkken, og selvom man ikke forbinder bælgfrugter med remoulade, er det et perfekt makkepar.
Traditionelt laves den på æg, men med aquafaba, kogevandet fra bælgfrugter, kan man skabe en luftig og cremet mayo-base helt uden animalske produkter. Tilføjelsen af syltede grøntsager, krydderier og lidt sødme giver den velkendte smagsprofil, som vi forbinder med frokostborde og klassiske danske retter. Denne version er et oplagt valg for alle, der vil spise mere plantebaseret uden at give slip på de traditionelle smage - og så er den superenkel at lave!
Prøv den på fiskefrideller, vores vegetariske udgave af fiskefrikadeller, på din fiskefilet eller en hotdog med linsepølser.