Hjemmelavede linsespirer

Af Pure Dansk™

Hjemmelavede linsespirer - sundt tilbehør til salaten
Hjemmelavede linsespirer - sundt tilbehør til salaten

Linsespirer smager fantastisk og giver et sundt, sprødt og frisk element til den kedelige rugbrødsmad, salaten eller ovenpå gryderetten. De kan let laves selv, du kan lave dem enten i køleskabet eller på køkkenbordet.

I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Anicia Linser.

Danske Anicia Linser

Danske Anicia Linser

Hjemmelavede linsespirer

Ingredienser

Hold skærmen tændt

Sådan gør du

  • Skyl de tørrede linser og sæt dem i blød i rigeligt vand på køl i minimum 12 timer.
  • Hæld vandet fra.
  • Put linserne i en glasbeholder med låg, gerne med små huller i låget.
  • Stil linserne tilbage i køleskabet eller stil dem på køkkenbordet, ikke i direkte sollys.
  • Se dem langsomt spire i løbet af 2-5 dage. Når spiren er et par centimeter, er de klar til at blive spist.
  • Skyl dem gerne regelmæssigt med vand.
  • Tilbehør

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter