Skær smørret i små tern, og brug hænderne til at blande det sammen med ærtemel i en skål, til du har en smuldrende, let sammenhængende dej. Tilsæt flormelis og vaniljesukker, og saml igen dejen med hænderne. Vend til sidst ægget hurtigt i mørdejen, og saml den til en ensartet dej. Kom husholdningsfilm om dejen, og stil den på køl i 1 time.
Hindbærmarmelade
Mens mørdejen er på køl, laves hindbærmarmeladen. Kom hindbær, vand og sukker i en gryde, og kog det ind i 5-7 minutter. Tag gryden af blusset, og lad marmeladen køle helt af.
Tag mørdejen ud af køleskabet, og del dejen i 2 stykker. Rul dejen ud med en kagerulle til 2 aflange firkanter (20 x 30 cm) mellem 2 stykker bage-papir. Del de 2 aflange firkanter på midten, så du har 4 aflange stykker i alt. Bag dem ved 175 grader varmluft i 15 minutter, til de er gyldne. Lad derefter bundene køle af.
Bland flormelis og vand sammen i en skål til en tyk glasur. Fordel hind-bærmarmelade på 2 af kagestykkerne og glasur på de 2 andre, og læg stykkerne med glasur oven på stykkerne smurt med hindbærmarmelade, så glasuren vender opad. Skær de 2 aflange hindbærkager i stykker på cirka 6 cm, og skær eventuelt kanten af, så de er helt firkantede. Drys med hele frysetørrede hindbær, eller knus de frysetørrede hindbær til et fint støv med en ske.
Pure Dansk gør det nemmere at få linser, ærter og bønner på tallerkenen og få dem så lokalt som muligt, nemlig dyrket på de danske marker. Hele vejen fra jord til bord foregår i Danmark, hvor de høstes, renses og pakkes, før de lander på dit spisebord.